top of page

Werkwijze

Als u voor het eerst bij de mondhygiënist komt wordt er een intake gedaan. Er wordt dan opgemeten in wat voor situatie uw gebit verkeert. Dit kan per tand of kies verschillend zijn, daarom wordt elke tand en kies afzonderlijk gemeten.

De situatie wordt vervolgens met u besproken en er zal een behandelplan gemaakt worden. Afhankelijk van de conditie van uw tandvlees en de hoeveelheid tandsteen worden er afspraken gemaakt.

Uw gebit wordt door ons professioneel gereinigd en er worden instructies gegeven zodat u uw gebit zo goed mogelijk kan schoonhouden.
Na enkele maanden komt u terug om te bekijken in hoeverre het tandvlees verbeterd is. Afhankelijk van het behandelresultaat wordt er een recall- termijn ingesteld. Dit is erg belangrijk om de situatie stabiel te kunnen houden.

Wij hechten veel waarde aan goed geleverde mondzorg op maat voor iedere patiënt.

Het is belangrijk dat onze behandelaars weten hoe uw algemene gezondheid is vanwege allergieën en medicijngebruik. Bij wijzigingen in uw gezondheid horen wij dit graag! Zo weten we precies waar we bij de behandelingen rekening mee moeten houden wat uw gezondheid betreft.

Behandelingen van kinderen tot 18 jaar vallen onder de basisverzekering en worden voor 100% door uw zorgverzekeraar vergoed.

Nuttige Links
  • www.kiesvoortanden.nl                     website van de tandartsen gevestigd op onze locatie

  • www.ivorenkruis.nl                            informatieve online folders betreft mondgezondheid

  • www.tandartsenplein.nl                    betrouwbare site voor het aanschaffen van tandheelkundige hulpmiddelen

bottom of page